26/02/2024

O zi din viața lui Claudiu

În general, fiecare elev de liceu are o rutină zilnică diferită, în funcție de programul școlar și de activitățile din afara orelor. Totuși, voi încerca să descriu o rutină zilnică tipică a mea.

Dimineața, mă trezesc la ora 7:00 și îmi fac patul. După aceea, mă spăl pe față și mă periez pe dinți. Îmi pregătesc micul dejun si mă îmbrac pentru școală. Obișnuiesc să plec de acasă la ora 7:30, astfel încât să ajung la școală la timp.

În timpul orelor de curs, particip la lecții și iau notițe. În pauzele dintre lecții, merg la o țigară și socializez cu colegii mei.

După ce se termină orele de curs, mă întorc acasă și după aceea merg la sală. În funcție de programul meu, îmi petrec timpul liber fiind afară sau dormind. Încerc să îmi împart timpul astfel încât să am timp și de antrenamente. De asemenea, îmi petrec timpul ascultând muzică și îmi place să mă plimb.

Înainte de culcare, îmi spăl dinții și îmi pregătesc hainele pentru ziua următoare. Încerc să mă culc la ora 22:00 dar reușesc să adorm doar pe la 01:00, iar ziua următoare abia mă trezesc.

Tu ce crezi despre asta? Lasă-ne un comentariu aici, ca să îți faci vocea auzită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *