26/02/2024

Vreau să fiu vedetă

Mereu în viața de adolescent  – și nu numai, e valabil la orice vârstă –  urmărim să fim din ce în ce mai buni, urmărim supremație, poatye opulență și de multe ori popularitate.


Acum câteva luni am cunoscut o tipă foarte cool care se învârtea în același grup de prieteni în care mă învârt și eu, mereu calmă și foarte respectuoasă, răspunzând la fiecare întrebare adresată de oricine. Ne-am apropiat și am devenit prieteni.


Apropiindu-ne, a început să îmi povestească despre prima ei experiență în domeniul în care activa, și anume modelling.


Povestea începe undeva în vara lui 2018, când prietena mea voia să apară în editoriale să fie cunoscută și recunoscută, chiar dacă face parte dintr-o minoritate din România, și anume cea rromă. A aplicat la un casting pentru modele la o agenție care s-a dovedit mai târziu a fi una fantomă, deoarece ea nu documentase istoricul agenției respective, a încercat și a și a reușit să pozeze într-un  editorial făcut pentru un brand de lenjerie intimă, asta i se spusese că va face – bineînțeles, neplătită pentru că era prima sesiune de poze.

A pozat, iar după aceea agenția nu a mai contactat-o, ea crezând că nu a făcut ceva bine în timpul sesiunii foto. După câtva timp, mai exact două săptămâni, a fost contactată de un domn care a întrebat-o: Care este tariful tău și unde ne-am putea vedea ? Ea s-a speriat și a crezut că
este o farsă, dar din păcate acesta nu a fost singurul telefon pe care l-a primit cu aceeași întrebare. Când a observat faptul că nu se mai opreau a dat o căutare rapidă cu numele ei pe Google și a văzut toate pozele pe care agenția fantomă le-a făcut cu ea, și fix lângă fiind atașat numărul ei de telefon. Aceste poze erau pe un site obscen. Imediat a sunat la poliție iar agenții au găsit firma fantomă și celelalte victime care au căzut în plasa acestor impostori.

În momentul actual, prietena mea lucrează în domeniul artistic lucrând ca editor de modă într-o companie unde și-a dorit tot timpul să lucreze .

Visele se pot împlini, drumul spre succes nu este ușor și nici scurt. Avem dreptul să fim slabi sau
neinformați, dar ce este important este să învățam din aceste experiențe .

Tu ce crezi despre asta? Lasă-ne un comentariu aici, ca să îți faci vocea auzită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *