26/02/2024

Campioni la locale! Județene,…. venim !

un articol de Alexandru Opriș, Tudor Mureșan – clasa a IX-a B

 

Ce este sportul ?

Aceasta este definiția oficială a sportului: o activitate de natură fizică ce poate implica și competiții. Totodată, sportul este o activitate care influențează stilul de viață, sănătatea sau personalitatea unui om.

Pentru noi – Colegiul Economic ”Hermes” Petroșani, sportul înseamnă un stil de viață, de relaxare, pasiune. Colegii noștri ne-au împărtășit câteva dintre motivele lor pentru practicarea sportului favorit: pentru a-și crea amintiri și prietenii, divertisment, relaxare, pasiune, disciplină, munca în echipă, sănătate fizică și mentală.

Atunci când vine vorba despre competițiile sportive Colegiul Economic ’’Hermes’’ Petroșani, domină terenul, câștigând aproape de fiecare dată.

Echipele liceului sunt formate din copii foarte talentați si determinați să câștige. Aceștia nu formează doar o echipa ci formează o familie.

 La finalul etapei locale, clasamentul a demonstrat că suntem cei mai buni și avem mari speranțe pentru a obține cel puțin aceleași rezultate.

La Handbal echipa liceului s-a calificat pe primul loc învingând toate echipele  cu care s-a confruntat, de asemenea la baschet echipa a câștigat toate meciurile calificându-se pe primul loc, la volei după cum v-am obișnuit ne-am calificat tot pe primul loc; când vine vorba despre fotbal nici nu se pune problema despre calificare; ultima  competiție a fost la Rugby-Tag unde echipa mixtă a liceului s-a calificat pe primul loc.

            Se apropie cu pași repezi campionatele județene, ne dorim să obținem rezultate frumoase, conform tradiției liceului.

FIȚI ALĂTURI DE NOI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *